Doma i kad niste doma

Osigurajte svoj dom i na dar dobivate Iskon.Smarthome sustav u vrijednosti od 1.800 kn!

do isteka zaliha!

Pratite situaciju u vašem domu i kad niste tamo. Online ugovaranjem police pametnog osiguranja imovine na poklon dobivate poseban CO Iskon.Smarthome sustav u vrijednosti od 1.800 kn. Skrojen posebno za klijente Croatia osiguranja, omogućuje vam da u svakom trenutku znate je li u vašem domu sve u redu.

Uz pomoć senzora dima i aplikacije uvjerite se u svakom trenutku da doma ništa ne gori. Senzor poplave će vas obavijestiti o curenju vode, dok će vas senzor pokreta upozoriti na provalu ili nepoželjno kretanje u vašem domu. Iskon.Smarthome sustavom pratite svoju imovinu na pametan i jednostavan način!

Kako do poklona?

Iskon.Smarthome sustav može biti vaš ako ugovorite novo osiguranje imovine s premijom već od 67 kn mjesečno, u minimalnom trajanju od pet godina. Požurite, zalihe su ograničene!

Što je Croatia Imovina?

Osiguranje doma objedinjuje osiguranje građevinskog dijela i stvari u kućanstvu. Ovisno o vašem odabiru, policom možete zaštititi građevinski dio objekta i/ili stvari u njemu. Ugovaranjem kompleta, dakle osiguranja za građevinski dio i za stvari u kućanstvu, osim što stječete kompletnu zaštitu, ostvarujete i pravo na dodatni popust na premiju osiguranja.

Što uključuje osiguranje građevinskog dijela?

  • sve građevinske dijelove kuće
  • temelje i podrumske zidove, zidove i zidne obloge (pločice, spuštene stropove, stropne obloge), podove i podne obloge (pločice, parkete i sl.)
  • sve ugrađene instalacije i opremu (dizalo, centralno grijanje sa spremnikom za gorivo, bojlere, uređaje za klimatizaciju, hidrofore, alarmne uređaje, videonadzor, solarne ploče i dr.)
  • pomoćne objekte kao ograde, postolja, stupove, antene, rasvjete na putovima i vrtovima, kućice i kaveze za pse, sandučiće za poštu, nadstrešnice i sjenice u vrtu, sportske terene, vanjske bazene zajedno s pokrovom

Što uključuje osiguranje stvari u kućanstvu?

  • predmete koji služe za osobnu upotrebu i potrošnju te za uređenje stana (namještaj, kućanski aparati i uređaji, odjeća, obuća i dr.)
  • stvari posebne vrijednosti (novac, nakit, numizmatički predmeti, umjetnički predmeti i sl.)
  • troškove izrade osobnih isprava i dokumenata
  • zidne i podne obloge, rolete i stakla na prozorima i vratima
Croatia osiguranje Partner