Croatia osiguranje je najbolji partner svakom poduzetniku

Suvlasnik nedavno otvorenog heritage hotela Manda u Zagrebu, poduzetnik Domagoj Dujić zna koliko su snažna podrška i pouzdan partner važni u izazovnom svijetu poduzetništva, a naročito u hotelijerstvu. Neizvjesnost koje su donijeli sveprisutna pandemija pa nesretni potres koji je pogodio Zagreb na test su stavili poslovanje ovog jedinstvenog hotela u srcu glavnog grada. No, zahvaljujući odluci da Croatia osiguranje bude njihov partner kada je osiguranje u pitanju svoje poslovanje nastavljaju bezbrižno.

Od prvog poziva do isplate štete znao sam da će sve biti u redu

„Kao izravni sudionici turističkog sektora koji je bio jedan od najteže pogođenih posljedicama pandemije, imali smo veoma teško i nepredvidivo razdoblje koje je ostavilo veliku štetu na naše poslovanje. Situacija sa potresom nas je dodatno pogodila i bili smo u nezgodnoj situaciji jer nedugo nakon što smo završili i otvorili hotel bila je potrebna renovacija. Tada se iskazalo Croatia osiguranje, od prvog poziva i kontakta s agentom do same isplate štete u segmentu osiguranja imovine. Na kraju dana bez obzira koliko on bio težak nekako lakše predahnem jer znam da u cijeloj toj priči nismo bili sami. Punih 17 mjeseci smo bili izvan poslovanja, a od sredine ljeta 2021. vratili smo se punim kapacitetom i od tada smo veoma zadovoljni popunjenošću i ocjenama boravka na svim kanalima prodaje.”, kaže Domagoj.

Dobro je dok je sve dobro, ali kada nije…

Poduzetništvo je svijet za sebe i onaj tko se nije okušao zaista teško razumije s koliko se iznenađenja, onih ugodnih, ali i neugodnih svakodnevno suočavamo. Dobro je dok je sve dobro, uz smiješak ističe Domagoj, ali prava se pomoć i podrška najbolje vide kada je najteže. “Želimo biti među najboljima pa je odabir Croatia osiguranja, koje je tradicionalno lider na tržištu osiguranja bio logičan izbor. Od brzine obrade zahtjeva preko susretljivosti agenata do isplaćene štete, jednostavno znam da su naš posao, zaposlenici, gosti pa i sami hotel sigurni. Taj osjećaj nema cijenu.”, ističe Domagoj.

Nekad se rizik ne isplati

Uz sve čemu smo svjedočili u posljednje dvije godine shvatili smo koliko je naša industrija zapravo ranjiva i to u trenucima kada kao da je cijeli svijet stao, kao da se sve urotilo protiv nas. Iz tog iskustva izašli smo s lekcijama koje ćemo nastojati primjenjivati u budućem poslovanju. Ne želimo stvari prepuštati sudbini i zato smo svoje poslovanje do najsitnijih detalja osigurali u Croatiji. Ljudi, naši zaposlenici i gosti su uvijek na prvom mjestu i njihova sigurnost i dobrobit su nam ključni. Zatim dolazi naš hotel koji je više od zgrade, koji ima priču i zrači posebnim duhom našeg grada. U jedno mogu biti siguran, a to je da uz Croatia osiguranje možemo mirno nastaviti razvijati svoje poslovanje kako smo i zamislili, uspješno.

Ovim putem koristim priliku podijeliti savjet kolegicama i kolegama poduzetnicima zbog kojeg danas moji gosti, zaposlenici i partneri mirno spavaju, a to je da osiguranje svog poslovanja povjere Croatia osiguranju.