I tvrtka Gideon Brothers bira Croatia osiguranje

Gideon Brothers je vizionarska i uspješna domaća tvrtka koja se bavi izradom robota i umjetnom inteligencijom te razvija autonomne mobilne robote za skladištenje i transport roba. Osim što svojim poslovanjem mijenjaju principe robotike, znaju da je najbolja zaštita poslovanja upravo kvalitetno osiguranje.  „Inovativnost je temelj uspjeha u našem poslu, a Croatia osiguranje smo odabrali jer smo taj inovativni iskorak prepoznali i u njihovim proizvodima, ali i pristupu klijentima i cijelom poslovanju. Brzina, agilnost i osjećaj da su uvijek uz vas ono je što izdvaja Croatiju.“

Razvojni put hrvatskih vizionara robotike

Gideon Brothers je od samog početka usmjeren na robotiku, a tijekom 2017. godine su prepoznali manjkavost rješenja na tržištu automatizacije procesa i vidjeli svoju priliku.

„Shvatili smo da će robotska vozila budućnosti biti pokretana sustavima vizualne percepcije, baš kao što se i mi ljudi oslanjamo na svoje oči, odnosno vid u svim svojim aktivnostima. Tako se iskristalizirao i naš smjer tehnološkog razvoja – autonomija temeljena na vizualnoj percepciji za mobilne robote za industrijska okruženja“, kaže dr. Josip Ćesić, jedan od suosnivača Gideon Brothersa i voditelj Odjela za autonomne tehnologije Gideon Brothersa.

Za svoja inovativna poduzetnička rješenja dobili su i niz svjetskih priznanja, poput onoga 2018. g. za najbolji startup u kategoriji logistike i mobilnosti na natjecanju Start.Up! Germany, kojeg organizira mreža Njemačke industrijske i trgovinske komore. Ponose se i titulom najboljeg AI Startupa prestižnog londonskog Founders Foruma,  a jedna od najistaknutijih globalnih analitičkih kuća za tehnološki sektor ABI  Research imenovala je Gideon Brothers Top inovatorom te ih uvrstila u svoj pregled top deset tvrtki u sektoru Industrijske robotike za prijevoz materijala.

Sigurnost i povjerenje kao prioritet u poslovanju

S obzirom na to da Gideon Brothers djeluju u vremenu velike neizvjesnosti i brzih promjena koje utječu na cjelokupni aspekt poslovanja, svjesni su da odgovorno upravljanje poslovanjem zahtjeva dodatan fokus na usklađivanje troškova i najvišeg standarda sigurnosti za njihovu tvrtku i poslovanje. Sigurnost i povjerenje su im izuzetno bitni za sve dionike – kupce, zaposlenike, investitore i širu zajednicu. Stoga, kao tvrtka koja razvija posve novu generaciju tehnologija u kategoriji autonomnih mobilnih robota i koja je na tržištu prisutna jedva desetak godina, sigurnost u vlastitom poslovanju postavljaju kao prioritet.

„Pred nama su velike stvari i imati partnera koji će nas moći pratiti u našem sigurnom rastu od velike nam je važnosti. Zato nam je posebno drago što je uz nas Croatia osiguranje, koje svojom tradicijom i iskustvom, ali i vizijom poslovanja budućnosti potvrđuje kako su najbolji izbor u zaštiti i osiguranju poduzetničkih uspjeha. Uvijek na raspolaganju, srdačni i susretljivi sve naše zahtjeve rješavaju u najkraćem mogućem roku, a uvijek idu korak dalje u pronalasku najboljeg rješenja za klijente.“, ističe Josip.