Tvrtka AGRIVI posluje po cijelom svijetu, a sigurnost poslovanja povjerili su Croatia osiguranju

AGRIVI je prvi hrvatski agritech startup, koji je prerastao u tehnološku kompaniju čije se rješenje za digitalizaciju poljoprivrede koristi na svim naseljenim kontinentima. Trenutno su prisutni u više od 100 zemalja s uredima u Londonu, Varšavi, Bukureštu i Zagrebu.

 „Budućnost poljoprivrede se sve više okreće digitalizaciji, koja je ključ i pokretač proizvodnje u poljoprivredno-prehrambenom sektoru. Upravo zbog toga nam je trebao pouzdan partner kojeg smo pronašli u Croatia osiguranju, digitalnom lideru na tržištu. Od prvog kontakta s agentom shvatili smo da smo dobro odabrali i da su naše poslovanje i zaposlenici u sigurnim rukama te da se možemo fokusirati na nastavak rasta i razvoja poslovanja.“

 Iz Kutine u 100 zemalja diljem svijeta

 AGRIVI je 2013. godine iz vjerovanja da znanje i tehnologija moraju biti dostupni svim poljoprivrednim proizvođačima pokrenuo Matija Žulj, a za sve je “kriv” nasad borovnica čijom je sadnjom Matija shvatio da znanje i preporuke o uzgoju borovnica nisu lako dostupni.

 „Naš softver podržava upravljanje kompletnom proizvodnjom, omogućuje izradu niza analitičkih izvještaja, ima ugrađene napredne algoritme predviđanja koji pomažu u donošenju odluke oko optimalnog trenutka tretiranja biljaka, a zahvaljujući velikoj bazi naše rješenje sugerira najbolje prakse svojim korisnicima. Uz to, AGRIVI omogućuje jedan od najnaprednijih izvještaja o sljedivosti poljoprivredne proizvodnje. Izvještaji dostupni poljoprivrednicima i kupcima, za svaku kulturu pokazuju 20 ključnih informacija iz procesa proizvodnje.“, kaže Matija Žulj, osnivač i direktor AGRIVI-ja.

 Digitalizirano ili ne, važno da je sigurno

 Fokusirani na rast i razvoj ne zanemaruju ni sigurnost svega što su postigli. AGRIVI za svog partnera u sigurnom poslovanju Croatia osiguranje kažu: „Svaka kriza iznova pokaže koliko je bitno unaprijed razmišljati o rizicima i raditi sve da se ti rizici umanje. U tom kontekstu smatram iznimno važnim osigurati se od ključnih rizika, a tu nam je Croatia osiguranje vrijedan partner.“