“U Croatiji su brzo i efikasno našli najbolje police za našu tvrtku i zaposlenike”

Iako su posvećeni svim projektima i na njima provode većinu vremena, nisu propustili misliti i na osiguranje ne samo svoje imovine, već i zaposlenika. Obzirom da im brojni poslovi na kojima rade ne ostavljaju previše vremena za pretraživanje svih ponuda, prepustili su se u ruke stručnjaka iz Croatia osiguranja.

 "Vrlo smo zadovoljni procesom pripreme ponude za naše police osiguranja vozila, putnih osiguranja te dopunskih zdravstvenih osiguranja naših zaposlenika. Djelatnici Croatia osiguranja bili su brzi i efikasni u pronalaženju najboljih polica za našu tvrtku i zaposlenike te su nam uštedjeli mnogo vremena i truda", kaže nam Lea Čuveljak, asistentica u vođenju ureda.

Pouzdan partner u osiguranje je među prioritetima

Bornfight pokriva sve aspekte u razvoju novih kompanija, od zapošljavanja tima i osmišljavanja poslovne ideje do developmenta, osiguravanja investicija te pravnog i poslovnog savjetovanja. 

"Cilj nam je da se svaki startup koji razvijamo izdvoji kad naraste i do iduće godine planiramo još nekoliko takvih projekata. Mi im u tome pomažemo svojom tehničkom i poslovnom ekspertizom. Širimo se i rastemo, iako nismo krenuli potpuno od nule. Nastali smo iz digitalne agencije Degordian, tako da smo 2019. kada smo službeno krenuli kao Bornfight već imali dosta klijenata i projekata iz sebe", kaže nam Petra Ignjatović, voditeljica marketinga u Bornfightu.

U Bornfightovom portfelju startupova nalaze se Maboo, booking i property management platforma specijalizirana za kampove, zatim Elevien, mobilna i web platforma za gimnastičare, trenere i suce koja omogućava organizaciju i sudjelovanje na gimnastičkim natjecanjima preko mobilnih uređaja, te TABU, platforma za usporedbu plaća u IT industriji.

U narednom periodu ih čeka pokretanje novih projekata, a među prioritetima im je i pouzdan partner u osiguranju.

 "Veselimo se nastavku suradnje s Croatia osiguranjem jer znamo da će uvijek brzo reagirati ukoliko ćemo imati dodatne upite ili neke nove potrebe", zaključuje Lea Čuveljak.


Imate IT djelatnost? Istražite ponudu za svoje poslovanje.