slavi svoj prvi rođendan i bogato nagrađuje!

Pridružite se slavlju preko 65.000 kućanstava Spektra, osvojite odmor na Jadranu i iskoristite naše rođendanske popuste.

Novi popusti i nagrade
Drugo kolo: 13.5. - 19.5.

Osvojite odmor u Maistra Hospitality Group ili vrijedne poklon kartice Konzuma i Petrola

Svi članovi Spektra se mogu besplatno uključiti u nagradnu igru od dva kola. Sudjelujte u izvlačenju za poklon karticu za Maistra Hospitality Group u vrijednosti 2.000 €, Konzum poklon karticu vrijednosti 100 € ili Petrol poklon karticu u vrijednosti 100 €.

2 x

Poklon kartica
2000€

10 x

Poklon kartica
100€

10 x

Poklon kartica
100€

22.4. - 31.5.

Iskoristite rođendanske popuste od 30 € za osiguranje vašeg zdravlja ili imovine

Svim članovima Spektra poklanjamo promo kodove za popust od 30 € za ugovaranje dodatnog zdravstvenog osiguranja, osiguranja doma i osiguranja turističkih apartmana. Svoje promo kodove pronađite u aplikaciji Moja Croatia.

Preuzmite mobilnu aplikaciju

Više o Spektru


Što je Spektar?

Spektar je jedinstveni koncept koji vam omogućuje da povežete više polica osiguranja svojeg kućanstva u jedan paket kako biste ostvarili brojne popuste i pogodnosti.

Sve o Spektru

Koje pogodnosti ostvarujem u Spektru?

Smanjujete svakodnevne troškove zahvaljujući popustima naših partnera Petrola i Konzuma te ostvarujete popuste prilikom ugovaranja osiguranja, dok određena osiguranja ili usluge dobivate besplatno. Također, u svoju Spektar kasicu svaki mjesec dobivate iznos novca prema vašem paketu.

Koji je moj paket pogodnosti?

Spektar vam nudi 4 paketa pogodnosti ovisno o broju polica i minimalnoj vrijednosti polica. Provjerite koji paket možete ostvariti.

Provjerite koji je vaš paket

Mogu li se uključiti u Spektar ako nemam policu Croatia osiguranja?

U Spektar se možete uključiti i ako nemate aktivnih polica u Croatia osiguranju, primjerice ako se uključite u postojeće Spektar kućanstvo.

Objavljeni su svi dobitnici nagradne igre!

Završilo je i drugo kolo nagradne igre. Saznajte tko su sretni dobitnici koji su osvojili poklon kartice za Maistra Hospitality Group, Petrol ili Konzum.

Provjerite dobitnike

Učlanite se u Spektar putem mobilne aplikacije

Ako se još niste uključili u Spektar, a klijent ste Croatia osiguranja, to najbrže možete napraviti u aplikaciji Moja Croatia u samo nekoliko klikova. Preuzmite aplikaciju.