Svima pogođenima potresom želimo izraziti suosjećanje uz želje za brz oporavak od nastale situacije. Pozivamo vas da štetu od potresa prema policama Croatia osiguranja fotografirate i prijavite putem web stranice ili mobilne aplikacije što prije kako biste mogli pristupiti sanaciji oštećenja!
Prijavite štetu

O programu

Što je Dobra prilika?

Dobra prilika je potpuno besplatan program pogodnosti za klijente Croatia osiguranja. Kroz program možete dobiti popuste, poklone i druge pogodnosti kod više od 100 partnera. Članovi Dobre prilike svaki mjesec mogu i osvajati nagrade sudjelujući u nagradnim natječajima.

Tko može sudjelovati?

U programu mogu sudjelovati svi privatni klijenti koji imaju ugovorenu barem jednu od sljedećih polica:

  • Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti
  • Kasko osiguranje brodica i jahti
  • Croatia Imovina
  • Zdravstvena osiguranja
  • Životna osiguranja (Štedno osiguranje djece, Krug života, Premium, Exclusive, Basic, Riziko Plus, Croatia Senior i Croatia Stipendija)

Kako se uključiti?

Trebate samo ispuniti pristupnicu za program i na vašu će kućnu adresu poštom stići korisnička kartica. Pristupnicu možete ispuniti online, a uključiti se možete i pozivom na broj 072 00 1884 ili u najbližoj poslovnici.

Kako iskoristiti pogodnosti?

Jednostavno! Uz korisničku karticu dobit ćete i popis partnera kod kojih možete ostvariti pogodnosti. Program ne uključuje skupljanje niti preračunavanje bodova – sve što trebate učiniti jest zaputiti se do neke od tvrtki s popisa s karticom.

Dokad mogu ostvariti pogodnosti?

Sve dok traje polica koju ste ugovorili u Croatia osiguranju.

Croatia osiguranje

Još niste član?

Ispunite pristupnicu i ostvarite popuste!

Učlanite se